Недетермінований генератор рівномірно розподілених випадкових послідовностей - Торба, А. А.; Горбенко, І. Д.; Бобух, В. А.; Торба, Г. О.; Єлаков, С. Г. (ХНУРЕ, 2012)
Винахід належить до області обчислювальної техніки і може бути використаний в системах захисту інформації обчислювальних систем, наприклад, при генерації параметрів алгоритмів криптографічного перетворення, в протоколах аутентифікації, в засобах імовірнісного кодування та ін.
Keywords: обчислювальнa технікa; захист інформації; обчислювальні системи; криптографія