Тестування та діагностика комп'ютерних систем та мереж - Шкіль, О. С. (My University, 2010)
Це електронне навчальне видання призначене для студентів та аспірантів, які цікавляться проблемами технічної діагностики радіоелектронних пристроїв. В якості навчального посібника може використовуватися студентами спеціальностей «Комп’ютерна інженерія», «Телекомунікації» при вивченні дисциплін, пов’язаних з проектуванням та діагностуванням комп’ютерних систем та мереж. Цей електронний ресурс доступний на умовах ліцензії Creative Commons Attributions ShareAlike license 3.0
Keywords: технічна діагностика; система діагностування; алгоритм діагностування; дефект; несправність; пошук дефектів