Довідкові видання на сайті наукової бібліотеки НТУ «ХПІ»http://library.kpi.kharkov.ua/на допомогу читачам - Семененко, Л. П.; Костроміна, С. В. (My University, 2015)
Пошук необхідної інформації, як і процес пізнання, не можливо уявити без звернення до різних типів, як традиційних так і електронних довідкових видань. Інструкції з експлуатації, галузеві та тематичні довідники, мовні словники, універсальні багатотомні енциклопедії та ін. стисло подають значний обсяг інформації, стають незамінними для будь-якої особи, що має потребу в інформації, а найбільше — науковцям, студентам, виробничникам та й просто допитливим людям. У презентації подано зразкисловниківна допомогу користувачам сайту, представлених в електронному каталозі та на сайті НТБ НТУ «ХПІ».
Keywords: словник бібліотечних термінів; словник термінів інтерфейсів англомовних ресурсів; термінологічний словник застарілих слів; календар знаменних та пам’ятних дат; наукова бібліотека Національного технічного університету; «Харківський політехнічний інститут»