Відмінні характеристики гібридних загроз - Гришко, С. В.; Сохіна, В. С. (ХНУРЕ, 2022)
«Гібридні впливи – це завжди комбінація, але не всі комбінації є гібридними впливами». Простого поєднання різних засобів впливу не достатньо для створення гібридних ефектів. Гібридні загрози представляють собою скоординовані та синхронізовані дії, навмисно націлені на системні вразливості демократичних держав за допомогою широкого спектра засобів
Keywords: стратегії економічного розвитку; бізнес-освіта