Розробка вебзастосунку для купівлі комп’ютерних ігор - Терещенко, О. О. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є вебзастосунок для купівлі комп’ютерних ігор гравцями на вебсайті та можливостями взаємодіяти з рецензіями на ігри. Метою роботи є розробка вебзастосунку де гравці можуть купити ігри, лишати рецензії та отримувати персоналізовану статистику та рекомендації. А розробники отримують напряму відгуки від гравців. Видавці та розробники мають можливість додавати ігри до вебсайту. Був проведений аналіз інший вебзастосунків по продажу ігор, для розуміння хороший та кепських рішень, а також навіть критично невдалих. Завдяки чому при створені вебсайту було використано найліпші рішення для залучення покупців. У результаті роботи зроблено вебзастосунок для купівлі комп’ютерних ігор з ліпшим функціоналом для покупців.
Keywords: онлайн магазин; комп’ютерна гра; купівля комп’ютерних ігор