Дослідження особливостей побудови та забезпечення надійності функціонування оптичних мереж доступу - Галюк, К. А. (My University, 2024)
Об'єктом дослідження є: дослідження особливостей побудови та забезпечення надійності функціонування оптичних мереж доступу. Мета роботи – проведення аналізу характеристик резервування PON для підвищення надійності мережі У процесі дослідження методів проведено підвищення відмовостійкості у мережах PON шляхом застосування схем резервування. Розглянуті принцип побудови технологій PON. Проведене дослідження показало що існує багато методів резервування мережі та забезпечення надійності. Залежно від типу топології мережі PON та бюджету, обирається більш оптимальна схема резервування мережі.
Keywords: оптична мережа; схеми резервування