Розробка інформаційної технології організації поселення студентів до гуртожитку - Альошкін, О. А.; Васильцова, Н. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розробка інформаційної технології організації поселення студентів до гуртожитку, яка дозволить враховувати як можливості та правила виконання існуючих в закладі освіти бізнес-процесів так і побажання студентів щодо їх мешкання у гуртожитку. В доповіді представлені розроблені контекстні діаграми з декомпозиціями функціональної структури існуючого та запропонованого процесу організації поселення до гуртожитку; досліджена існуюча інформаційна система (ІС) та виявлені її недоліки; сформовані вимоги до розробки нової
Keywords: поселення студентів до гуртожитку; гуртожиток