Право та естетика. Досвід теоретичного зближення - Бурова, О. К. (Право, 2014)
Стаття складається з двох проблемних блоків. Перший – це пошук естетичного в правовій сфері і доведення його наявності, і другий – це роздуми про підготовку майбутнього правника, який повинен отримати естетичне «загартування» через вивчення правових дисциплін. // The article consists of two problem blocks. The first is the search for aesthetic in the legal sphere and bringing it, and the second is reflection on the preparation of the future lawyer who must receive aesthetic "quenching" through the study of legal disciplines.
Keywords: право; естетика; естетичне почуття; соціальна регуляція; гармонійна структура; естетично-правовий смак; right; aesthetics; aesthetic feeling; social regulation; harmonious structure; aesthetic and legal taste