Дослідження методів та оптимізація оповіщень про помилку при роботі програмної системи - Полтавець, М. Ю. (My University, 2023)
Метою дослідження є оптимізація та аналіз різних за складністю та структурою методів оповіщень про помилку при роботі програмної системи. Методи розробки базуються на основі архітектурних підходів до написання систем оповіщення, на мові програмування Java, використовуючи фреймворк Spring. У результаті роботи було проведено ретельний аналіз існуючих методів оповіщень про помилку та виявлено найбільш влучний для поставленої задачі
Keywords: помилка; система сповіщень; нотифікація; сповіщення електронною поштою; push-повідомлення