Дослідження методів управління ефективністю проектів з розробки комп’ютерних ігор - Міненко, А. В. (My University, 2023)
Мета роботи — дослідження та аналіз методів управління ефективністю, використовуючи метрики та враховуючи ризики, а також апробація отриманого методу. Дослідження, що проведені в роботі, базуються на використанні методології та підходів з управління ІТ-проєктами, методу збалансованих показників для визначення проекцій, матриці КРІ для аналізу існуючих та необхідних показників та матриці ризиків для оцінки ризиків та як наслідок, оцінки ефективності ІТ-проєк^ в ігровій індустрії запропонованого підходу. На основі виконаних досліджень була зроблена апробація та порівняльний аналіз двох методів з оцінювання ефективності. Запропонований метод управління ефективністю ІТ-проєкту з використанням ЗСП та матриці КРІ з урахуванням ризиків є потужним засобом для менеджерів з великим потенціалом та гнучкими можливостями.
Keywords: збалансована система показників; ключовий показник ефективності; управління ефективністю іт- проєкта; матриця ризиків