Розробка технології підвищення рівня захисту інформаційного сайту для дизайнерів - Гордєєв, А. С.; Єфіменко, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Для підвищення рівня захисту сайту на платформі Joomla необхідно приділити належну увагу комплексному аналізу і впровадженню заходів безпеки. Основною метою є забезпечення надійності та захищеності інформації, що зберігається на веб-сайті, а також запобігання можливим атакам та злому. У зв'язку з постійним розвитком технологій і методів злому, заходи безпеки повинні бути постійно оновлюваними та адаптивними до нових загроз.
Keywords: захист сайту на платформі Joomla; веб-сайт