Дослідження сервісів безперервної інтеграції для автоматизації тестування коду - Бабакін, П. С. (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі реалізована тема: «Дослідження сервісів безперервної інтеграції для автоматизації тестування коду», метою якої є зменшення часу, необхідного на виконання та аналіз тестів тестувальником. У розділі загальні положення були описані діяльності моделі з боку тестувальника та з боку користувача та поставлена задача із визначеними цілями та метою. У розділі з інформаційного забезпечення були визначені вхідні та вихідні дані, була показана схема вхідних даних. У розділі з математичного забезпечення було розраховано Ефективність впровадження автоматизації у процес розробки вебпорталу. У розділі з програмного забезпечення описані основні засоби розробки комплексу задач, висунуті вимоги до технічного забезпечення, обрано та обґрунтовано архітектуру програмного забезпечення. У технологічному розділі описана інструкція користувача, проведені випробування та показані результати з висновками
Keywords: фреймворк; патерн; безперервна інтеграція; selenium