Корпоративна культура як елемент безпеки бізнесу - Гришко, С. В.; Пивовар, А. О. (ХНУРЕ, 2021)
Пандемія у 2020 році призвела до масштабних змін у глобальному робочому просторі. Вимоги щодо закриття компаній прискорили перехід на віддалену роботу та змінили майже кожен аспект робочого життя. Багато корпоративних культур важко «справлялися» з новою реальністю. Це виявило проблеми адаптації корпоративної культури до сучасного ландшафту загроз.
Keywords: адаптація корпоративної культури; бізнес-освіта; стратегії економічного розвитку