Модель тестування застосунків для мобільних пристроїв - Браїла, І. В.; Дяченко, В. О.; Міхаль, О. П. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є аналіз моделей тестування застосунків для мобільних пристроїв. Проведено огляд методів тестування програмного забезпечення на мета рівні. Для цього дослідження цільовою мобільною платформою була обрана Apple iOS. Досліджено аспекти, які впливають на функціональне тестування застосунків iOS зокрема та мобільних – загалом. У роботі також розкриваються можливості безпеки, якими часто нехтують при виході на ринок. Також розглянуті інструменти автоматизації тестування мобільного інтерфейсу користувача. Особлива увага приділена можливостям та обмеженням Apple UIAutomation. Ще одним важливим питанням, яке розглянуто, була тактика тестування застосунків.
Keywords: тестування мобільних застосунків; мобільний пристрій