Податкові відносини як сфера застосування правових стимулів: загальна характеристика - Шаптала, Є. Ю. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
Проаналізовано підходи до характеристики податкових відносин як сфери застосування стимулів у податково-правовому регулюванні. Підкреслено взаємозв’язок бюджетного та податкового права в контексті податкового стимулювання.
Keywords: податкові правовідносини; правові стимули