Розробка корпоративного веб-сайту для Іт-компанії - Кобзев, І. В.; Колоусова, A. К. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В роботі розглянуто процес розробки корпоративного веб-сайту it-компанії. Установлено, що правильно створений дизайн веб-сайту вливає на формування іміджу компанії на ринку та впізнаваності бренду. Визначені аспекти розробки корпоративного веб-сайту IT-компанії.
Keywords: веб-сайт IT-компанії; формування іміджу