Проблеми генеративного ШІ в графічному дизайні - Теребій, І.; Шипова, М. (ХНЕУ, 2025)
Генеративний штучний інтелект (ШІ) здатен створювати графічні елементи, базуючись на алгоритмах машинного навчання. Наразі він є важливим інструментом для деяких дизайнерів та художників, проте з наданням масового доступу до генеративного ШІ сучасність стикнулася з рядом проблем, які несе в собі його використання.
Keywords: графіка; художник