Дослідження моделей нейронних мереж для маршрутизації інформаційних мереж - Тарнавський, О. І. (My University, 2019)
Об'єктом дослідження є процес об'єднання думок окремих експертів нейронної мережі. Метою роботи є підвищення ефективності функціонування комбінованих методів нейронних мереж для вирішення завдання маршрутизації інформації в мережах зв'язку. У результаті роботи розроблено набір програмних засобів для одержання оперативної інформації та побудовані навчальна й тестова вибірки для асоціативної машини.
Keywords: нейронні мережи; маршрутизація потоків даних; асоціативна машина