Використання оцінок квантилів у аналізі симетричності похибок статистичних моделей - Даніна, В.; Кобзєв, В. Г. (МДУ, 2021)
Розглянуто підхід до використання оцінок квантилів у аналізі симетричності похибок статистичних моделей.
Keywords: квантиль; статистична модель; похибка