Розроблення програмного модуля для підсистеми автоматичного дозування рідких складників в технологічному процесі паяння друкованих плат - Шрубковський, Є. В. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – автоматизований технологічний процес виготовлення друкованих плат. Предмет розробки – підсистеми автоматичного дозування рідких складників в технологічному процесі паяння друкованих плат Мета роботи – підвищення якості технологічно процесу виготовлення друкованих плат за рахунок розроблення програмного модуля для підсистеми автоматичного дозування рідких складників в технологічному процесі паяння друкованих плат. Методи розробки – аналізування існуючих рішень, пошук проблем та шляхів їх усунення, впровадження принципово нових підходів до ТП. Моделювання підсистеми дозування рідких складників у середовищі Tinkercad та тестування шляхом фізичного макетування. Проведено аналіз предметної області, оглянуто пристрої подібного призначення. Розроблено програмний модуль для підсистеми автоматичного дозування рідких складників в технологічному процесі паяння друкованих плат, що дозволить покращити виробництво шляхом зменшення його собівартості та спрощення методів.