Дослідження застосування платформи HACK-RF для задач автоматизованого радіомоніторингу - Попаденко, М. О. (My University, 2022)
Проаналізовано особливості та тенденції розвитку автоматизованого радіомоніторингу, виявлено необхідність використовувати більш сучасні пристрої для його задач. Розглянуто платформу HACK-RF, її опціональні пристрої та переваги над китайською версією. Досліджено застосування даної платформи для задач радіомоніторингу, а саме знаходження координат літаків, прийому радіомовлення та декодування цифрових сигналів та визначення сигналів БпЛА. Описано можливості HACK-RF для РЕБ
Keywords: Радіомоніторинг; HACK-RF; ADS-B; БПЛА