Особливості розробки гри для мобільного пристрою - Гаманець, А. О.; Кулішова, Н. Є. (ХНУРЕ, 2022)
Завдяки активному розвитку смартфонів, ринок мобільних розваг зростає дуже швидко. Розробка ігор для операційних систем Android та iOS може бути дуже прибутковим заняттям, проте при розробці мобільних ігор виникає ряд вимог та обмежень, які пропонується розглянути у цій роботі.
Keywords: текстура; гра для мобільного пристрою