Оцінка точності слідування мобільної платформи за встановленою траєкторією руху - Мамонько, Д. В. (My University, 2020)
In this work, we studied the accuracy of positioning the robot. Program based on the method of visual odometry was developed for the experiment.
Keywords: мобільна платформа; траєкторія руху; метод візуальної одометрії