Дослідження вразливостей безпровідних мереж шляхом реалізації тестового проникнення - Курочкін, О. О. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідити можливості та порядок застосування інструментів та засобів реалізації тестового зламу бездротової мережі. Виконується огляд вразливостей бездротових мереж та чинників, які зумовлюють їх появу. Розглядаються типові схеми та сценарії атак. Досліджуються інструменти реалізації атак на бездротові мережі за сценаріями Pixie Dust та Evil Twin з використанням спеціалізованих утиліт. Розробляються рекомендації зі збільшення захищеності мереж WiFi.
Keywords: точка доступу; бездротовий сегмент; вразливості безпровідних мереж