Особливості моделювання фінансової стійкості фірми - Курденко, О. В.; Гриценко, А. О. (ХНУРЕ, 2022)
Розглядання проблем моделювання фінансової стійкості підприємства є актуальним, бо в ринковій економіці банкрутство фірми є досить поширеним явищем. Проте через відсутність достовірних методик діагностики багато із перспективних підприємств України стають потенційними банкрутами. Головне завдання управління в конкурентному ринковому середовищі – виявлення загрози банкрутства і вживання заходів, спрямованих на подолання негативних тенденцій.
Keywords: фінансова стійкість фірми