Філософська спадщина Г. С. Сковороди і сьогодення - Виноградська, В. Г. (ХНУРЕ, 2022)
У тезах авторка розглядає філософію Григорія Сковороди. Не зважаючи на те, що поет дуже відрізнявся від своїх сучасників, його ідеологія актуальна сьогодні як ніколи.
Keywords: Григорій Сковорода; філософська спадщина; сьогодення; «споріднена» праця