Національно-визвольна боротьба та становлення і збереження державності України - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2020)
Збірник присвячений темі національно-визвольної боротьби та становлення і збереження державності України, досліджені соціальні та лінгвістичні складові цієї проблематики, розглянуті політичні та історичні чинники, що впливали на цей просцес.
Keywords: історія; літературознавство; культура; українознавство