Особливості шрифтового оформлення інфографіки - Хамула, О. Г.; Васюта, С. П.; Терновий, В. М. (ХНУРЕ, 2022)
Шрифти відіграють ключову роль у сприйнятті інфографіки. Звичайний читач не помічає дизайну шрифтів, якщо оформлення тексту не відволікає від читання. Під час розробки основної концепції дизайну інфографіки промальовуються можливі варіанти використання гарнітур шрифтів, які зроблять інфографіку візуально «привабливою», але насправді все не так просто.
Keywords: інфографіка; шрифт