Удосконалення методу діагностики шлунково – кишкового тракту за допомогою капсульної ендоскопії - Волков, В. (My University, 2022)
Розглянуті основні питання щодо удосконалення методу діагностики шлунково-кишкового тракту за допомогою капсульної ендоскопії.
Keywords: неінвазивне дослідження; діагностика шлунково-кишкового тракту; капсульна ендоскопія