Створення кольорного атласу, особливості створення розгорток для його використання - Зуєвський, Д. Р.; Кулішова, Н. Є. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуто варіанти створення колірних атласів та специфічних розгорток для тривимірних моделей з метою оптимізації.
Keywords: створення розгорток; атлас