Функціональна модель інформаційної системи моніторингу процесів на елеваторному комплексі - Скачков, І. В. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та дослідження моделі інформаційної системи моніторингу на елеваторному комплексі, визначення переваг та недоліків таких систем, а також вдосконалення існуючих систем за рахунок додавання сучасних елементів інформаційного захисту та розробки програмних модулів. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналітичний огляд існуючих рішень інформаційних систем, їх масштабування, актуальність розробки. Розроблено оригінальну інформаційну модель системи моніторингу, з застосування серверних технологій й засобів та інструментів Front-End розробки. Розглянуто функціональні вимоги до створення таких систем, а також здійснено вибір та обґрунтування технічних засобів реалізації функціональної моделі. Виконано програмну реалізацію окремих елементів функціональної моделі з розробкою структури серверної частини, алгоритмів вирішення завдань. Здійснено тестування на оцінка надійності розробленої системи.
Functional Model of Information System for Process Monitoring at Elevator Complex
Keywords: сервер, моніторинг, система моніторингу, інтернет, веб додаток, інформаційна безпека, мережа, модель, процеси