Веб-орієнтована система гібридного механізму управління зображеннями для їх ефективної обробки та аналізу в умовах великих даних. Front-end частина - Долготер, М. С. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – front-end частина веб-орієнтованої системи гібридного механізму управління зображеннями для їх ефективної обробки та аналізу в умовах великих даних, яка зосереджена на користувацьких аспектах системи, забезпечуючи інтуїтивно зрозумілий та візуально привабливий інтерфейс для взаємодії з користувачами. Мета розробки – створити інтуїтивно зрозумілий та ефективний користувацький інтерфейс для веб-орієнтованої системи гібридного механізму управління зображеннями для їх ефективної обробки та аналізу в умовах великих даних, який спрощує процеси керування зображеннями, сприяє ефективній обробці та аналізу зображень та задовольняє потреби користувачів, які взаємодіють з великими обсягами зображень в умовах великих даних.
Keywords: веб-орієнтована система; гібридний механізм управління; управління зображенням