Навчальний фантом опору шкіри людини для дослідження пристроїв низькочастотної терапії - Костін, Д. О. (Київ, 2020)
В тезах доповіді з метою забезпечення технічного оснащення дисципліни був розроблений навчальний фантом для проведення одного із циклу лабораторних робіт для перевірки пристроїв низькочастотної терапії. Макет імітує опір шкіри, оскільки тіло людини є провідником електричного струму.
Keywords: навчальний фантом; опір шкіри; низькочастотна терапія