Теоретико-методичні аспекти оцінки ефективності рекламних заходів - Тохтамиш, Н. І.; Книшов, Д. С. (ХНУРЕ, 2021)
Оцінка ефективності реклами дозволяє визначити, наскільки конкретний рекламний захід може вплинути на потенційних клієнтів. Основними показниками, які розглядаються при такій оцінці, є загальне ставлення споживачів до реклами, рівень цільової аудиторії, пам’ять рекламних сегментів, а також привабливість і мотивація придбання товарів чи послуг завдяки рекламі. Дослідження ефективності реклами – це спостереження за реальною та потенційною поведінкою споживачів.
Keywords: реклама; критерії ефективності; ефективність реклами; видимість реклами