Агентська модель логістичних послуг - Дольнев, Р. О. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є створення агентно-орієнтованої моделі логістичних послуг. У ході виконання атестаційної роботи було розроблено агентну модель логістичних послуг Харківщини, а саме послуг вантажних перевезень, що дозволяє більш детально прослідити за логістичною ситуацією. Методом вирішення поставлених завдань є широке застосування сучасних інформаційних технологій. Агентна модель порівнюється з моделлю, побудованою за допомогою системної динаміки. Моделі побудовано в програмному засобі Anylogic.
Keywords: логістика; агентно-орієнтований підхід; імітаційне моделювання системна динаміка; anylogic