Автоматично згенеровані коди за універсальною десятковою класифікацєю (УДК) для некласифікованих документів: реальність чи перспектива - Муравйова, В. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Універсальна десяткова класифікація є однією з найпоширеніших класифікаційних таблиць (особливо у Європі) для упорядкування всіх галузей знань. Вона використовується у бібліотеках, видавництвах, бібліографічних та інформаційних службах у понад 130 країнах світу та видається більш ніж 40 мовами, скорочені таблиці УДК доступні 57 мовами.
Keywords: УДК; документ