Загальні засади протидії корупції в Україні - Пашковський, В. В. (My University, 2018)
Стаття присвячена питанню загальних засад протидії корупції в Україні. У статті висвітлюються проблеми сучасного стану корупції в Україні та недоліки загальних антикорупційних засад у відповідності до чинного законодавства. У статті характеризуються механізми використання загальних засад для протидії корупції як в локальних, так і загальних випадках. // The article is devoted to the issue of general principles of combating corruption in Ukraine. The article highlights the problems of the current state of corruption in Ukraine and the disadvantages of general anti-corruption principles in accordance with the current legislation. The article describes the mechanisms of using general principles for combating corruption both in local and general cases.
Keywords: корупція; корупційні дії; загальні засади протидії корупції; основні засади запобігання корупції; механізм протидії корупції; corruption; corruption; general principles of combating corruption; basic principles of prevention of corruption; mechanism of counteraction to corruption