Розробка додатку для підтримки реабілітації зору при глаукомі - Питомець, Д. А. (My University, 2024)
Об'єктом досліджень практики є процес розробки додатку для підтримки реабілітації зору при глаукомі. Предметом досліджень дипломного проекту є інформаційні технології й програмні методи створення додатку. Мета досліджень: узагальнення теоретичних й практичних знань щодо обраної предметної області, проектування розробки додатку. В роботі проведено проектування моделі додатку, проведений аналіз процесу створення та відтворення додатка, для того щоб отримати об’єктивні дані був проведений аналіз аналогів додатків які проектуються задля визначення сильних й слабких сторін, а також пунктів, яким слід приділити увагу. Сфера застосування – сфера охорони здоров’я.
Keywords: реабілітація зору; глаукома; охорона здоров’я