Апробация информационной технологии мониторинга учебного процесса в высшем учебном заведении Украины - Евланов, М. В.; Керносов, М. А.; Неумывакина, О. Е.; Панфёрова, И. Ю. (My University, 2010)
Розглядаються результати апробації інформаційної технології моніторингу навчального процесу у вищому навчальному закладі України (Харківський національний унверситет радіоелектроніки). За основу технології, що апробується, покладено концепцію вітрини даних, в якій зберігаються історичні дані про результати минулих сесій. Розроблено схему вітрини даних, запропоновано матеріальне представлення, яке дозволяє прискорити виконання аналітичних запитів до історичних даних. Наведено результати виконання ряду аналітичних запитів до вітрини даних та інтерпретація цих результатів. Considers the results of testing of information technology for monitoring the school of the process of higher education of Ukraine (Kharkiv National University of Radio Electronics). The basis aprobiruemoy technology on the concept of data marts, which stores historical data about the results of previous sessions. A scheme of data marts, it is suggested materialize, towels view to accelerate the implementation of analytical queries against historical data. The results of the implementation of analytical queries against data marts and interpretation of these results.
Keywords: бизнес-процесс; информационная технология; высшее учебное заведение; мониторинг учебного процесса; витрина данных; аналитический запрос