Щодо можливості використання хмарних технологій в організації самостійної роботи студентів - Сажко, Г. І.; Шеховцова, В. І. (My University, 2015)
Сучасна освіта має створювати умови, за якими у студентів формується досвід самостійної діяльності, в результаті якої найбільш повно розкриваються індивідуальні здібності й створюються передумови для творчого розвитку майбутнього фахівця. Важливу роль в організації самостійної роботи студентів відіграє використання сучасних технічних засобів, електронних підручників, інформаційно-комунікативних технологій. В статті розглянуто можливість використання хмарних технологій в організації самостійної роботи студентів, суть й класифікація хмарних технологій, а також популярні «хмарні сервіси».
Keywords: самостійна робота; інформаційно-комунікативні технології; «хмарне сховище»; «хмарні сервіси»