Дослідження механізму контролю якості реконструйованих відеоданих у реальному часі - Рогаль, В. В. (My University, 2022)
Об'єкт дослідження – методи контролю рівня якості відеоінформаціного потоку у ході його трансляції мережею. Мета роботи – дослідження існуючих підходів до побудови механізмів забезпечення сталої передачі відеотрафіку з забезпеченням вимог до рівня якості. Виконується огляд проблематики, пов’язаної з кодуванням відеоконтенту. Обгрунтовується необхідність узгодження інформаційної інтенсивності відеопотоку з динамікою пропускної спроможності мережі. Розглядаютьмся варіанти реалізації методу контролю неузгодженості інформаційної інтенсивності відео з пропускною спроможністю мережі. Досліджується схема контролю рівня інтенсивності відео з можливістю забезпечення показників якості.
Keywords: ПВСШ; МPEG; квантування; яскравісно-хроматичний опис; буфер передавача