Актуальність створення сінематика для комп’ютерних ігор - Чеботарьова, І. Б.; Мартиненко, Ю. С. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У даній роботі досліджено актуальність створення сінематиків у комп’ютерних іграх як засобу емоційного впливу, поглиблення сюжету та просування продукту. Визначено відмінності між сінематиком і кат-сценою, охарактеризовано процес створення сінематиків і розкрито їх роль у маркетингових цілях через трейлери та тизери. Робота підкреслює значення сінематиків для сучасної ігрової індустрії.
Keywords: комп’ютерна гра; створення сінематиків