Правове регулювання правочинів з використанням електронних грошей в Україні - Панфілова, Д. А. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
Наукова робота присвячена аналізу становлення правового регулювання правочинів з використанням електронних грошей в Україні. На підставі проведеного дослідження було констатовано необхідність та нагальність розробки та прийняття Закону України «Про електронні гроші» та Стратегії реформування національного законодавства у сфері обігу електронних грошей, враховуючи найкращі напрацювання закордонної практики.
Keywords: безготівкові розрахунки; платіжна інфраструктура