Захищеність об’єкта інформаційної діяльності від дистанційних засобів акустичної розвідки - Олейніков, А. М.; Пономаренко, Є. Д. (My University, 2025)
Метою доповіді є аналіз технічних каналів витоку мовної інформації на об’єкті інформаційної діяльності (ОІД) від дистанційних засобів акустичної розвідки та розробка комплексу технічного захисту інформації на ОІД для забезпечення безпеки мовної інформації
Keywords: виток мовної інформації