Порівняння перспективних швидкодіючих функцій гешування - Горбенко, І. Д.; Бойко, А. В.; Герцог, А. М. (ХНУРЭ, 2009)
Запропоновані критерії та показники оцінки перспективних функцій гешування, обгрунтовано та розроблено методики їх порівняння та відповідні рекомендації. The paper suggests criteria and indeces of evaluating perspective hash functions, substantiates and develops methods of their comparison and appropriate recommendations.
Keywords: перспективні функції гешування; електронний цифровий підпис