Електронні періодичні видання: переваги та недоліки - Сушкова, А.; Крячко, М. (ХНЕУ, 2025)
В існуючих кризових умовах на видавничому ринку випуск нових паперових глянсових видань є, за рідкісними винятками, високоризикованим та економічно недоцільним. Однак існуюча ситуація є сприятливою для виходу на ринок із принципово новим високоефективним у плані витрат продуктом.
Keywords: паперові глянсові видання; видавничий ринок