Дослідження елементів дизайну специфічного мобільного застосування - Корікова, М. М.; Бізюк, А. В. (ХНУРЕ, 2022)
Розглянуті та проаналізовані різні елементи дизайну специфічного застосування для створення власної розробки, а саме мобільного трекеру для самоконтролю. Створення інтерфесу програми, використання нестандартних рішень у дизайні.
Keywords: трекер для самоконтролю