Дослідження методів програмної реалізації Cosmos DB API на платформі .NET - Андрущенко, М. О. (My University, 2023)
Метою роботи є проведення дослідження продуктивності методів програмної реалізації Cosmos DB API на платформі .NET. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження, вибір Cosmos DB API для проведення дослідження шляхом вирішення багатокритеріальної задачі прийняття рішень. Проектування логічної схеми даних для обраної предметної області, планування проведення експериментальних досліджень, написання програм та проведення досліджень. Аналіз результатів проведених досліджень та формування рекомендацій щодо використання того чи іншого програмного підходу. У результаті кваліфікаційної роботи було розроблено три програми, по одній для кожного з досліджуваних Cosmos DB API: Cosmos DB API for NoSQL (Cosmos Client), Cosmos DB API for NoSQL (Entity Framework Core Cosmos) та Cosmos DB for MongoDB (Mongo Client).
Keywords: Cosmos DB API