Метод порівняння архітектур для Андроід на прикладі Viper та Mvp - Гуменюк, В. В. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є архітектури мобільних додатків Android, основні характеристики архітектур та методи їх порівняння. Метою роботи є розробка методу порівняння архітектур проектів розробки для мобільної платформи Android та порівняння двох архітектур VIPER та MVP. Методи розробки базуються на систематичному вивченню літератури, мові програмування Java, Kotlin, модульному та інтеграційному тестуванні. У результаті роботи створено метод порівняння архітектур та застосовано його для порівняння архітектур Android застосувань VIPER та MVP.
Keywords: архітектури програмного забезпечення; мобільна розробка; android; mvp; viper; порівняння архітектури