Дослідження генетичних алгоритмів та їх застосвання у сфері торговлі - Чолак, К. Ю. (My University, 2021)
Об’єктами дослідження є генетичні алгоритми у сфері алгоритмічн торгівлі. Метою роботи є використання генетичних алгоритмів для налаштування автоматичних торгових стратегій. У результаті роботи був розроблений метод визначення найкращих налаштувань для визначення торгової стратегії шляхом застосування алгоритмів генетичного навчання. Розроблена програмна система, що реалізує запропонований метод.
Keywords: алгоритмічний трейдинг; генетичні алгоритми; еволюційні алгоритми; python